Flidunen heeft een nieuwe website

Nieuwe website voor Sportcentrum Flidunen

Afgelopen week heeft NORISK Software de nieuwe website van Sportcentrum Flidunen gelanceerd. NORISK Software was gevraagd de huidige WordPress website van Sportcentrum Flidunen naar de huidige standaarden te brengen. Hiervoor is samen met het team bij Flidunen gekeken naar een geheel nieuwe opzet en thema. De huidige website was niet responsive, beperkt qua grafische mogelijkheden en sloot qua werking niet goed aan bij de huidige bedrijfsopzet van Sportcentrum Flidunen.

Hosting van sportcentrumflidunen.nl

NORISK Software heeft de oude WordPress omgeving en database gemigreerd naar haar eigen NORISK VPS omgeving. Deze hostingomgeving is geheel geoptimaliseerd is voor WordPress websites. Wij bieden op deze VPS omgeving managed hosting services aan. Dat houdt in dat wij ervoor zorgen dat de applicaties snel en stabiel blijven werken. We houden alle door ons geïnstalleerde software up-to-date en beschermen de server tegen hackers, spam, virussen, malware en andere risico’s.

Het platform maakt gebruik van SSD opslag voor alle data en is standaard op het Internet aangesloten met 1 Gbe verbindingen in plaats van de gebruikelijke 100 MbE verbindingen. Hiermee is het één van de snelste platformen van Nederland. Wij bieden een uptime op dit platform van 99,9% op jaarbasis middels het gebruik van een volledig redundante infrastructuur.

Herstructurering content en navigatie

Samen met team van Flidunen is NORISK Software aan de slag gegaan met een complete herstructurering van de inhoud (teksten, afbeeldingen etc.) en is het complete navigatiemodel veranderd. Er bestonden meer dan 80(!) pagina’s die teruggebracht zijn naar ongeveer 15. We zijn bij de herstructurering uitgegaan van 3 hoofdthema’s: Fitness, Zwembad en Sporthal. Elk thema heeft een eigen ‘landingspagina’ waarop de belangrijkste informatie direct beschikbaar is zoals openingstijden, abonnementen en links naar inschrijfformulieren.

NORISK Software is erg trots op het resultaat en wenst Sportcentrum Flidunen veel plezier en succes met haar nieuwe website.

Zie ook de projectpagina.

Categories:

Nieuws, Projecten

×

Hallo!

Klik op één van de beschikbare collega's om direct via WhatsApp te chatten of stuur ons een E-mail op support@norisksoftware.nl

× Makkelijk. Stuur een whatsappje.