NORISK Software & Volvo Ocean Race

NORISK Software is super trots dat ze als ontwikkelpartner is aangesloten voor de ontwikkeling van een scholenprogramma rond de prestigieuze Volvo Ocean Race. Acht boten, 20 nationaliteiten, 45.000 mijlen over zee met de finish in Scheveningen. In de Volvo Ocean Race komen samenwerking, innovatie, sport, voeding, natuur, waterbeheer en milieu samen. In de labs, expedities en modules van het scholenprogramma kunnen de leerlingen alles leren over water en watersport. Van start tot finish staan ontdekking en coöperatief leren centraal, gekoppeld aan waterbewustzijn en de avontuurlijke praktijk van de watersport.

Deelnemen?
Voortvarend gaan wij in oktober van start. Gaat uw school mee op dit wereldwijde avontuur? Voor vrijblijvende informatie en alle antwoorden op uw vragen kunt u contact opnemen met Marijn Stokker, Watersportverbond via onderwijs@watersportverbond.nl of vul alvast het contactformulier in via de site en we nemen contact met u op.

PROEF DE ZEE WORDT U AANGEBODEN DOOR:

Partners

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Ministerie van Infrastructuur en het Milieu
Ministerie van Buitenlandse Zaken
TIG Sports 
Team Akzo Nobel 
Team Brunel 
NORISK Software
Bloeii 
Gopep
Volvo Ocean Race
Plastic Soup Foundation

Categories:

Nieuws, Projecten

×

Hallo!

Klik op één van de beschikbare collega's om direct via WhatsApp te chatten of stuur ons een E-mail op support@norisksoftware.nl

× Makkelijk. Stuur een whatsappje.