Zeehondentochten.nl opgeleverd

NORISK Software is gevraagd een aantrekkelijke website te ontwikkelen voor de zeehondentochten met de Bon Bida van WestCord Hotels op Vlieland. De Bon Bida maakte al gebruik van NORISK’s Mijnactiviteitenplanner.nl voor de verkoop van tickets voor hun excursie.

Mijnactiviteitenplanner.nl is dé oplossing voor activiteitenaanbieders, agentschappen, boekingsbureaus en partijen die uit een centrale voorraad tickets voor excursies, museau en activiteiten willen verkopen en beheren. Zowel online als in een fysieke winkel. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende demonstratie.

Met de lancering van de nieuwe website zeehondentochten.nl is ook de online boekingsmodule van Mijnactiviteitenplanner.nl gekoppeld en kan er naast de aangesloten fysieke verkooppunten in hotels, campings, winkels en VVV’s nu ook online geboekt worden voor de zeehondentochten van Bon Bida.

Voor de website hebben we het WordPress platform ingezet. WordPress is een veelzijdig platform op basis van open source techniek waarmee relatief snel aantrekkelijke websites ontwikkeld kunnen worden. Ook geïnteresseerd in een nieuwe website? Informeer naar ons aantrekkelijke WordPress abonnement.

Klik hier voor de website Zeehondentochten.nl

 

 

Categories:

Nieuws, Projecten

×

Hallo!

Klik op één van de beschikbare collega's om direct via WhatsApp te chatten of stuur ons een E-mail op support@norisksoftware.nl

× Makkelijk. Stuur een whatsappje.