Weldmij lanceert ARC

Na een intensief ontwikkeltraject en testperiode heeft Weldmij haar nieuwe webapplicatie gelanceerd. ARC is de naam van de applicatie ontwikkelt door NORISK Software. De huidige oplevering is het resultaat van de eerste fase van ontwikkeling van de unieke applicatie en markeert direct de start van fase 2 en 3.

Uitdagende klantvraag

NORISK Software is enorm trots op het resultaat. Het doorgronden van de processen rondom het beheren van lascertificaten was uitdagend. Waar veel ontwikkelaars zich niet durfden te branden aan deze specifieke vraag, zijn wij de uitdaging aangegaan. Het is elke keer toch weer een geheel andere wereld waar je als software ontwikkelaar induikt. Door onze pragmatische aanpak, inlevingsvermogen en doorzettingsvermogen hebben we opnieuw getoond waar onze kracht ligt.

Bekijk het filmpje en lees op de website van Weldmij meer over de applicatie.

 

Categories:

Nieuws, Projecten

×

Hallo!

Klik op één van de beschikbare collega's om direct via WhatsApp te chatten of stuur ons een E-mail op support@norisksoftware.nl

× Makkelijk. Stuur een whatsappje.