Dat moet toch niet maggen?!

Hoe vaak kom je het niet tegen. Een website die niet geschikt is voor mobiele apparaten. Of een aparte mobiele versie van een website, gemaakt met een gratis tool met allemaal reclame erin. Mijn vader zou zeggen:”Dat moet toch niet maggen!” Daarom hebben Stephan en ik een aanbieding voor iedereen die klaar is om zijn website naar de eisen van de huidige tijd te brengen. Is jouw website geschikt voor mobiele apparaten? Test het hier!

“Wat houdt die actie dan in Erwin?”, hoor ik je denken. Nou dat zal ik je vertellen. Voor € 795,- zetten we samen met jou een wordpress website neer. Gewoon, geheel naar wens. Je kunt hem zelf helemaal vullen en beheren. Super simpel en wij helpen je. Lijkt dat wat? Neem dan contact met me op. Contactgegevens staan op https://www.norisksoftware.nl/contact

Categories:

Nieuws

×

Hallo!

Klik op één van de beschikbare collega's om direct via WhatsApp te chatten of stuur ons een E-mail op support@norisksoftware.nl

× Makkelijk. Stuur een whatsappje.