NORISK IT Groep wint finale vitaalste onderneming van Groningen

NORISK IT Groep is Het Vitaalste Bedrijf van Groningen. Meervoudig Olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband kwam op  september op kantoor en overhandigde de prijs aan directeur Lammert Brouwer. Volgens juryvoorzitter Van den Hoogenband investeert het IT-bedrijf het meest in het vitaal houden van zijn medewerkers.

“NORISK IT Groep is een absolute koploper op het gebied van duurzame inzetbaarheid”, zegt Van den Hoogenband. “Bij vitaliteit denken we vaak aan sporten en fruit eten. Maar vitaliteit op de werkvloer gaat veel verder dan dat. Het gaat om de juiste houding als je achter een bureau zit, het gaat om stress verminderen, maar ook over goed slapen. Een werkgever speelt daar volgens Van den Hoogenband een belangrijke rol in. “Werknemers die lekkerder in hun vel zitten, hebben meer plezier in hun werk, presteren beter en zijn langer inzetbaar. Kortom: ze zijn duurzaam inzetbaar. Werkgevers die hiervoor openstaan, zijn succesvollere ondernemers. Dat bewijst NORISK IT Groep als geen ander.”

Verrassingsbezoek

Van den Hoogenband bracht NORISK IT Groep woensdag een verrassingsbezoek. De Groningse winnaar neemt het aan het einde van het jaar op tegen de winnaars van de andere provincies. De prijs van Het Vitaalste Bedrijf van Nederland wordt op 16 november uitgereikt tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam. De landelijke winnaar neemt het stokje dan over van Klok Onderhoud en Afbouwgroep uit Assen, dat zich nu Het Vitaalste Bedrijf van Nederland mag noemen.

Categories:

Nieuws

×

Hallo!

Klik op één van de beschikbare collega's om direct via WhatsApp te chatten of stuur ons een E-mail op support@norisksoftware.nl

× Makkelijk. Stuur een whatsappje.