NORISK en TIG Sports gaan hotelboekingsapplicatie ontwikkelen

Sportmarketingbureau TIG Sports uit Amsterdam is gespecialiseerd in het creëren, vernieuwen en organiseren van grootschalige internationale sportevenementen. Begonnen in 2004 als golfpromotor is TIG Sports inmiddels uitgegroeid tot een multi-sport bedrijf actief binnen diverse sporten waaronder beachvolleybal, hockey, roeien, shorttrack, triathlon en atletiek.

Na inspirerende gesprekken op het kantoor van TIG Sports in Amsterdam zijn TIG Sports en NORISK Software gestart met de ontwikkeling van een boekingsapplicatie voor hotelkamers voor TIG Sports. Wij ontwikkelen de software op basis van ons Rapid Application Framework welke geprogrammeerd is op basis van krachtige .NET technologie.

NORISK heeft veel ervaring in de hospitality markt en heeft onder meer een eigen boekingsplatform ontwikkeld voor vakantiewoningen, hotels, activiteiten en fietsen. Daarnaast heeft NORISK Software een partnership met de website Hotels.nl, waarvoor in huis een koppeling is ontwikkeld voor het tonen en boeken van hotelkamers op externe websites.

Doelstelling

Ontwikkel een webportal voor het reserveren van hotelkamers en een backoffice voor het beheer geschikt voor mobiele apparaten en impelementeerbaar in externe websites welke voor meerdere evenementen toepasbaar is.

Op te leveren resultaat

Frontend
Een volledig werkende website (frontend) voor hotelkamer boekingen met de mogelijkheid om op maat te stylen (logo en kleuren) ontwikkelt volgens de modernste standaarden qua responsive design.

Backend
Een online beheerportaal voor het beheren van hotelkamers, allotments, voorraad, prijzen, gebruikersgroepen, boekingsoverzichten, gastenlijsten en bevestigingen.

Koppeling met payment provider
Een koppeling met een payment provider voor betalingen door middel van iDeal, Creditcard en Paypal.

Hosting
Een snelle, stabiele hostingomgeving.

NORISK RAF (Rapid Application Framework)

Veel applicaties hebben overeenkomsten en bestrijken dezelfde processen. Ons zogenaamde ‘Rapid application framework’ genaamd NORISK RAF is ontwikkeld op bewezen ASP.NET technologie van Microsoft.

Een voordeel van de inzet van het framework is dat reeds ontwikkelde onderdelen hergebruikt worden, zoals formulier input, opslag van data en export van data. Hierdoor wordt snel ontwikkeld, waardoor de ontwikkeltijd afneemt. Hierbij is er geen omkijken naar versiebeheer. De software staat op één centrale locatie waardoor alle gebruikers altijd de laatste versie gebruiken van zowel software als data waarbij de data per user uiteraard goed beveiligd is.

In tegenstelling tot vele ontwikkelaars van softwareoplossingen kiest NORISK Software bewust voor maatwerk. Geen organisatie is hetzelfde en zeker de processen niet. NORISK RAF is tot op een bepaald niveau ontwikkeld waarop we vervolgens modulair en op maat kunnen door ontwikkelen om aan uw vraag te voldoen. Flexibel, robuust en precies zoas u het wilt hebben.

Andere voordelen zijn dat koppelingen met andere online en offline systemen tot stand zijn te brengen en kunnen we modulair uitbreiden zodat we bij een aanpassing of uitbreiding van functionaliteit (bijvoorbeeld een SMS dienst of een koppeling met uw boekhoudpakket) niet compleet overnieuw hoeven te beginnen.

Categories:

Nieuws, Projecten

×

Hallo!

Klik op één van de beschikbare collega's om direct via WhatsApp te chatten of stuur ons een E-mail op support@norisksoftware.nl

× Makkelijk. Stuur een whatsappje.