NORISK op de TEL 2015

Dinsdag 24 en woensdag 25 maart is het zover: het zakenevent van Noord-Nederland, de Trade Experience Leeuwarden 2015, vindt plaats in het WTC Expo in Leeuwarden. En NORISK IT Groep is erbij: standnummer 5206 is de plaats waar het NORISK-oranje schittert. De kleurrijke stand wordt, net als bij de Promotiedagen in Martiniplaza, o.a. met de herkenbare NORISK-strandballen versierd. Kijk er maar niet vanop wanneer deze strandballen de bezoekers in de WTC Expohal om de oren vliegen!

 

VR-racing kit

Natuurlijk heeft NORISK IT Groep een moderne aandachtstrekker die altijd werkt, namelijk een Virtual Reality racing game. Bezoekers kunnen, na het inleveren van hun visitekaartje, achter het stuur  van de VR-racing kit kruipen om vervolgens tegen elkaar met de Oculus Rift op te racen. Deze Virtual Reality-bril bootst de werkelijke situatie zo nauwkeurig na, dat bezoekers zich op dat moment daadwerkelijk in een auto wanen. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de NORISK-stand en ervaar het zelf.

Entreetickets

NORISK IT Groep deelt een aantal relatiekaarten uit. Toch in de buurt? Kom even binnen en ontvang een entreeticket van de NORISK-accountmanagers. Liever een entreeticket online bestellen? Dat kan middels een kosteloze registratie. Voor openingstijden en meer informatie over de TEL 2015, klik hier. 
Categories:

Nieuws, Virtual Reality

×

Hallo!

Klik op één van de beschikbare collega's om direct via WhatsApp te chatten of stuur ons een E-mail op support@norisksoftware.nl

× Makkelijk. Stuur een whatsappje.