Website NORISK Software online

Vandaag hebben onze compleet vernieuwde website gelanceerd!  Los van de website van NORISK IT Groep is deze eigen ‘software’ website ontstaan uit de intentie om kennis te delen met klanten en iedereen die het maar wil lezen. Dan denk je al gauw aan een blog en kom je al gauw terecht bij het WordPress platform. Een frisse, nieuwe website is het resultaat met ruimte om te schrijven en de hele wereld te vertellen wat er omgaat in de wereld van NORISK Software en haar partners.

Uiteraard presenteren we on the fly ook onze Software producten. Want laten we wel zijn, daar zijn we natuurlijk enorm trots op en willen we u niet onthouden. Wellicht zit er een interessante toepassing voor u bij? Wij nodigen u uit om deze eerste versie van de website eens door te lezen. Wellicht wordt u geprikkeld en hebben wij een mooi excuus om eens samen een kop koffie te drinken bij ons aan de Johan van Zwedenlaan.

Categories:

Geen categorie

×

Hallo!

Klik op één van de beschikbare collega's om direct via WhatsApp te chatten of stuur ons een E-mail op support@norisksoftware.nl

× Makkelijk. Stuur een whatsappje.