Nieuwe website voor Fietsverhuur Jan van Vlieland

NORISK Software heeft voor haar klant Jan van Vlieland Fietsverhuur op Vlieland afgelopen weekend een frisse, moderne one page website opgeleverd ten behoeve van het “Into the great wide open” festival. Dit weekend ging de kaartverkoop voor dit populaire festival van start en was binnen no time uitverkocht. Leuk detail: velen van de gelukkigen die een kaartje hebben bemachtigd konden direct hun fiets regelen via www.itgwofietsverhuur.nl.

Hoe werkt het?

Via de website kunnen fietsen online worden gehuurd welke direct in het boekingssysteem van Jan van Vlieland worden afgeschreven. Daarnaast is er door NORISK Software  een Adwords- en Facebookcampagne ingericht en gemanaged met direct resultaat. De inzet van deze campagnes is gekoppeld aan de microwebsite op het moment van aanvang van de ticketverkoop. Het resultaat: een drastische toename van reserveringen in het boekingssysteem van Fietsverhuur Jan van Vlieland!
Categories:

Projecten

×

Hallo!

Klik op één van de beschikbare collega's om direct via WhatsApp te chatten of stuur ons een E-mail op support@norisksoftware.nl

× Makkelijk. Stuur een whatsappje.