VR tijdens KPN Kickoff 2015

Op de stand van Samsung heeft NORISK Software tijdens de KPN Kickoff 2015 de “VR Racekit” (Virtual Reality) ingezet. De bezoekers van de stand kregen de mogelijkheid om (wellicht voor het eerst) virtueel tegen elkaar te racen. En alsof deze ervaring an sich niet voldoende is, kreeg de persoon met de snelste tijd ook nog een uitgebreid Samsung VR pakket. Maar wat is de link tussen Samsung en NORISK IT? NORISK Software heeft de hardware en techniek geleverd, en Samsung tijdens deze twee eventdagen ondersteund. En met succes! De Samsung stand is drukbezocht door mensen die voor het eerst met de virtuele wereld hebben kennisgemaakt. Wat bleek? De bezoekers waren zeer enthousiast en vonden het veelal bijzonder om in een 3D-wereld achter het stuur te zitten; een zeer levensechte ervaring!

Toepassingen in de zorg

De VR-racekit van NORISK Software wordt gebruikt voor de promotie van Virtual Reality. Naast toepassingen in entertainment ontwikkelt NORISK Software ook applicaties van toepassingen in de zorg. Dit gaat van een virtuele kleurenblindheidstest tot het ervaren (virtueel) van een MRI scan. VR brengt de gebruiker in een virtueel gecontroleerde omgeving waarbij het mogelijk is om daarin ervaring op te doen.
Categories:

Geen categorie

×

Hallo!

Klik op één van de beschikbare collega's om direct via WhatsApp te chatten of stuur ons een E-mail op support@norisksoftware.nl

× Makkelijk. Stuur een whatsappje.