Over ons

NORISK Software positioneert zich als specialist op het vlak van webapplicatie ontwikkeling in .NET voor eigenlijk elke branche en toepassing. We hebben veel ervaring in de toeristisch/recreatieve sector, zorg en onderwijs. Zo is NORISK Software trotse leverancier van o.a. Doktersdienst Groningen, Trimbos Instituut, Pi Groep, TIG Sports, WestCord Hotels, Volvo Ocean Race en het Watersportverbond. We denken met u mee over proces- en workflow optimalisatie en zijn trots op onze pragmatische en creatieve aanpak.

Als Microsoft huis ontwikkelen we websites en webaplicaties in .NET. Indien uw wensen met name gebaseerd zijn op het presenteren van informatie dan is er keus uit een ruim aanbod aan Open Source systemen. NORISK Software heeft veel ervaring met WordPress.

Ingewikkelde automatiseringsvraagstukken?

We worden vaak ingeschakeld voor de meer uitdagender automatiseringsvraagstukken en koppelingen van systemen. Als hoofdaannemer, als onderaannemer of binnen co-creatie. We zijn sterk in het ontsluiten en presenteren van (management)informatie vanuit verschillende (gecombineerde) databronnen. Mocht een project expertise vragen die niet direct in huis is, dan werkt NORISK Software met een vast netwerk van ZZP-professionals. Denk hierbij aan vormgevers, game developers, 3d artiesten, webdesigners, tekstschrijvers, filmmakers en Internet marketing specialisten.

 

×

Hallo!

Klik op één van de beschikbare collega's om direct via WhatsApp te chatten of stuur ons een E-mail op support@norisksoftware.nl

× Makkelijk. Stuur een whatsappje.