Over ons

NORISK Software biedt als dochteronderneming van NORISK IT Groep ondersteuning aan kleine en grote organisaties, waarbij zij kostenbesparende software oplossingen realiseert. De kennis van organisatieprocessen weet NORISK Software te vertalen naar slimme applicaties. Om de wensen en eisen van een organisatie te implementeren in de software, is een nauwe samenwerking van belang. Gedurende dit proces heeft de klant altijd inzicht in en grip op de ontwikkeling.

Bewust maatwerk?!

NORISK Software is een zelfstandige dochter van NORISK IT Groep en wordt geleid door de broers Erwin en Stephan Soolsma afkomstig van Vlieland.

NORISK Software wordt vaak ingeschakeld voor de meer uitdagender automatiseringsvraagstukken en koppelingen van systemen. Als hoofdaannemer, als onderaannemer of binnen co-creatie. We zijn sterk in het ontsluiten en presenteren van (management)informatie vanuit verschillende (gecombineerde) databronnen.

Mocht een project expertise vragen die niet direct in huis is, werkt NORISK Software met een vast netwerk van ZZP-professionals. Denk hierbij aan vormgevers, game developers, 3d artiesten, webdesigners, tekstschrijvers, filmmakers en Internet marketing specialisten.

NORISK Software biedt eigen software oplossingen voor Narrowcasting en Virtual Reality. Daarnaast heeft NORISK Software veel kennis van de Microsoft productlijn en een eigen managed hostingplatform.

NORISK IT Groep

NORISK IT Groep biedt specialistische kennis op het gebied van cloud, datamanagement, networking, virtualisatie, security, mobility en workspace management. Samen met haar dochterondernemingen NORISK Visionair, NORISK Facilitair en NORISK Software, en enkele gespecialiseerde partnerorganisaties, bedient NORISK IT Groep haar klanten van A tot Z bij het formuleren en realiseren van hun IT-vraagstukken.

Laatste updates