Over ons

NORISK Software positioneert zich als specialist op het vlak van webapplicatie ontwikkeling in .NET voor eigenlijk elke branche en toepassing. We hebben veel ervaring in de toeristisch/recreatieve sector, zorg en onderwijs. Zo is NORISK Software trotse leverancier van o.a. Doktersdienst Groningen, Trimbos Instituut, Pi Groep, TIG Sports, WestCord Hotels, Volvo Ocean Race en het Watersportverbond. We denken met u mee over proces- en workflow optimalisatie en zijn trots op onze pragmatische en creatieve aanpak.

Als Microsoft huis ontwikkelen we websites en webaplicaties in .NET. Indien uw wensen met name gebaseerd zijn op het presenteren van informatie dan is er keus uit een ruim aanbod aan Open Source systemen. NORISK Software heeft veel ervaring met WordPress.

Ingewikkelde automatiseringsvraagstukken?

We worden vaak ingeschakeld voor de meer uitdagender automatiseringsvraagstukken en koppelingen van systemen. Als hoofdaannemer, als onderaannemer of binnen co-creatie. We zijn sterk in het ontsluiten en presenteren van (management)informatie vanuit verschillende (gecombineerde) databronnen. Mocht een project expertise vragen die niet direct in huis is, dan werkt NORISK Software met een vast netwerk van ZZP-professionals. Denk hierbij aan vormgevers, game developers, 3d artiesten, webdesigners, tekstschrijvers, filmmakers en Internet marketing specialisten.

NORISK IT Groep

NORISK Software is een zelfstandige dochter van NORISK IT Groep. De dagelijkse leiding is in handen van broers Erwin en Stephan SoolsmaNORISK IT Groep biedt specialistische kennis op het gebied van cloud, datamanagement, networking, virtualisatie, security, mobility en workspace management. Samen met haar dochterondernemingen NORISK Visionair, NORISK Facilitair en NORISK Software, en enkele gespecialiseerde partnerorganisaties, bedient NORISK IT Groep haar klanten van A tot Z bij het formuleren en realiseren van hun IT-vraagstukken.