VR Questionaire

VR Questionaire

Het plan voor een framework voor VirtualReality (VR) is ontstaan door de gezamenlijke interesse in innovatie van de Pi-groep en NORISK Software. In diverse gesprekken zijn verschillende ideeën besproken en afgewogen. Hieruit is het idee voor het VR Framework ontstaan. Met dit framework moet het mogelijk zijn om verschillende soorten content aan de gebruikers te presenteren middels een VR bril.

Het gebruik van VR resulteert in een nieuwe manier van vraagstelling en beantwoording bij de eindgebruiker. De VR content kan in de vorm van video, tekst, afbeeldingen en geluiden aangeboden worden. De inhoudelijke invulling van de vragen staat ‘los’ van de applicatie.

Het Groningse Mizmo van freelance regisseur en programmamaker Geert van der Heijden tekende voor de ontwikkeling van 4 360° video’s. Hellenthal studio’s uit Assen zal het 360° camerawerk voor zijn rekening nemen. NORISK Software is hoofdaannemer van het project.

Binnen de applicatie zullen een aantal vragen gepresenteerd worden welke de gebruiker op een intuïtieve manier in de VR omgeving zal moeten beantwoorden. De testdata wordt lokaal opgeslagen en kan beveiligd gekoppeld worden aan externe applicaties als EPD’s.

 

Client: PI Groep

×

Hallo!

Klik op één van de beschikbare collega's om direct via WhatsApp te chatten of stuur ons een E-mail op support@norisksoftware.nl

× Makkelijk. Stuur een whatsappje.